Fitness Classic Turku turvallisuusohjeet


Fitness Classic Turku -kilpailussa noudatetaan THL:n ja valtioneuvoston COVID-19 turvasuosituksia:


1. Tärkeintä turvallisuuden kannalta on, että yleisö tulee tapahtumaan terveenä. Ethän tule paikalle, mikäli sinulla on lieviäkään oireita!


2. Tänä vuonna kilpailun yleisömäärää tullaan rajoittamaan. Käytössämme on tilava ja korkea Kupittaan Palloiluhalli, joissa on erittäin hyvä ilmastointi. Sisätiloissa mahtuu liikkuman väljästi aiheuttamatta tungosta.


3. Kilpailukatsomot on jaettu lohkoihin, jotka mahdollistavat turvavälien säilyttämisen myös istumapaikoilla.


4. Fitness Classic Turku -kilpailuun myydään vain rajoitettu määrä. Fitness Classic Turku -kilpailun lippujen hinta on 50 € ja ne ovat ennakkomyynnissä Ticketmasterissa keväällä. Ennakkomyyntimäärästä riippuen messulippuja on mahdollisesti myynnissä myös paikan päällä lippukassoilla.


5. Tapahtuma-alueella ja sisäänkäynnin yhteydessä on selkeitä opasteita turvaväleistä ja käsienpesusta sekä muistutuksia yskimisestä sekä aivastamisesta hihaan.


6. Jokaisen kävijän vastuulla on huolehtia, että turvavälit säilyvät niin sisään tultaessa, messuilla, katsomoissa kuin poistuessa tapahtuma-alueelta. Turvaväleistä sekä muista turvaohjeista muistutetaan lisäksi säännöllisillä kuulutuksilla.


7. Kupittaan Palloiluhallissa on runsaasti siistejä saniteettitiloja eri puolella, joissa yleisö voi huolehtia käsien pesemisestä.


8. Messuvieraille on tarjolla käsihuuhdetta useissa yleisissä tiloissa tapahtuma-alueella sekä osalla messuosastoista.


9. Turun kaupunki suosittelee kasvomaskien käyttöä. Kasvomaskeja voi ostaa myös paikan päältä.


10. Hyväksymme ainoastaan korttimaksun lippukassoilla. Emme ota lippukassoilla vastaan käteistä rahaa, koska se osaltaan lisää riskiä viruksen leviämisestä.


Pidetään toisistamme huolta ja ollaan vastuullisia!

Seuraa meitä instagramissa