Liput

Osta Fitness Classic 2020 liput ennakkoon  TicketMastersista.
Kilpailu pidetään 6. kesäkuuta Jyväskylän Paviljongin auditoriossa.

HUOM: Jos olet ostanut lipun ennen kilpailun siirtymistä kesäkuulle, ota yhteys TicketMasteriin. Huhtikuulle myydyt liput käyvät uuden päivämääränä, joten siten kaikki ok jos olet ennakkolipunostaja.

Liput lauantaina 6. kesäkuuta ovelta 40 €

Katso aikatauluista eri sarjojen alkamisajat ja päivät.

Fitness Classic -kilpailut ovat verrattavissa esim. rock-konsertteihin, joihin ei myydä lasten lippuja. Kilpailuissa soitetaan musiikkia suurilla desibeleillä, josta pienten vauvojen tai lasten kuulo voi vahingoittua.
Tilaisuuksiin myydään saman verran lippuja kuin siellä on istumapaikkoja.
Pieniä lapsia voi pitää sylissä katsomossa, mutta siihen liittyy turvallisuusriski, jos paikalla olevat katsojat joudutaan jostain syystä poistamaan hätätapauksessa pois katsomosta.
Tämä on normaali käytäntö suurissa yleisötilaisuuksissa.

 

Tervetuloa perinteikkääseen Fitness Classiciin Jyväskylän Paviljongin auditorioon!

Ensimmäistä kertaa odotettu Fitness Classic nähdään Jyväskylässä Paviljongin auditoriossa poikkeuksellisesti kesällä, johtuen koronaviruksesta. Paviljongissa on paikassa pidetty aikaisemmin kuusi erittäin suosittua ja onnistunutta SM-karsintakilpailua vuosina 2011-2016. Jyväskylä on ollut fitnessurheilun keskeisempiä paikkoja jo lajin alusta saakka. Jyväskylän kaupunki on mukana tukemassa suurella tavalla fitnessurheilua ja toimii siten Fitness Classicin tärkeänä tukipilarina!

Seuraa meitä instagramissa