Maksullinen livestriimi ja liput


Seuraamme avin ohjeita tapahtuman ajankohdalle ja täsmennyksiä yleisötapahtumien järjestelyihin. Tällä hetkellä näyttää siltä, ettei yleisöä voida ottaa katsomoon sisätiloissa.


Fitness Classic Turku -kilpailuun tulee maksullinen livestriimi, josta vastaa sama tuotantoyhtiö (Grassmark) kuin aikaisempina vuosina NFE-lähetyksistä ja se tehdään monikameratuotantona, tv-tason kalustolla. Kilpailu on live, joten kilpailussa ei ole selostusta tai kommentointia.


Livestriimissä jokainen pääsee näkemään kilpailun turvallisesti kotisohvaltaan eikä tarvitse matkustaa, varata hotelleja tai maksaa pääsylipuista.


Kilpailijoille tunnelman kannalta olisi hienoa, jos katsomoon saataisiin ottaa yleisöä paikan päälle, mutta se ei ole Fitness Classic Turku -kilpailun tai Suomen Fitnessurheilu ry:n päätettävissä. Pidämme kentän tietoisena tilanteesta ja tiedotamme lisää livestreamista myöhemmin.


Koronarajoitukset
Kesäkuussa on varmasti  rajoituksia Covid-19 edidemian suhteen. Otamme huomioon nämä rajoitukset, kuten teimme syksyn kilpailuissakin. Huolehditaan turvaväleistä, käsien pesusta, yskitään ja aivastetaan nenäliinaan tai hihaan sekä pidetään sisätiloissa maskeja.

Pienet lapset

Fitness Classic -kilpailut ovat verrattavissa esim. rock-konsertteihin, joihin ei myydä lasten lippuja. Kilpailuissa soitetaan musiikkia suurilla desibeleillä, josta pienten vauvojen tai lasten kuulo voi vahingoittua.

Sylipaikat

Pieniä lapsia voi pitää sylissä katsomossa, mutta siihen liittyy turvallisuusriski, jos paikalla olevat katsojat joudutaan jostain syystä poistamaan hätätapauksessa pois katsomosta. Tämä on normaali käytäntö suurissa yleisötilaisuuksissa.

Seuraa meitä instagramissa